Nyitólap > Magunkról > Licenszpartnereink > Ken Blanchard Companies

Ken Blanchard Companies

A KBC globálisan vezető pozíciót tölt be a szervezet- és vezetés-fejlesztési megoldások (tréningek, tanácsadás, felmérések, coaching és ezek ötvözete) területén.

Alapítás éve: 1979
Székhely: San Diego, Kalifornia
Alkalmazottak száma: 250 fő
Licencpartnerek: a világ 32 országában
További információk: http://www.kenblanchard.com/

Cégünk szervesen integrálódik a KBC szervezetébe. Milyen előnyök származnak ebből az Ön számára?

  • A KBC vezetési és szervezet-fejlesztési megoldásait folyamatosan a legkiterjedtebb globális kutatómunka támogatja. Így Ön biztos lehet benne, hogy velünk együttműködve mindig a tudomány állása szerint legfrissebb tudást, legaktuálisabb megoldásokat kapja az égető szervezeti kérdésekre.
  • Nemzetközi minőség-ellenőrzés. A Blanchard-technológiában jártas trénereink nemzetközi minősítésűek.
  • Regionális és globális megoldások. Mára nem szlogen többé, hogy a világ nem ér véget Magyarország határainál. A globalizáció egyik folyománya, hogy a több országban működő szervezetek a vezetési kultúrása is egységes, kultúrák között is varratmentesen átültethető megközelítést keresnek. Egyre többen választják erre a KBC módszereit. Ennek egyik oka a modellek egyszerűsége mellett azok senki által sem vitatott hatékonysága. Üzleti szempontból azonban legalább ilyen lényeges, hogy számos nyelven rendelkezésre állnak mind a trénerek, mind az írásos anyagok. Ezáltal semmi akadálya a többnyelvű résztvevői körnek egyetlen tréningen, vagy ugyanazon megoldás párhuzamos megszervezésének több országban párhuzamosan.
  • Nemzetközi tapasztalatú trénerek. Magyarországon számos tréner dolgozik, aki rendszeresen vesz részt külföldi továbbképzésen. Az viszont egyáltalán nem jellemző, hogy a trénerek rendszeresen tartsanak programokat Európa egész területén! Az így összegyűlt tapasztalatból Ön közvetlenül profitál.

 Összefoglalva – velünk együttműködve az Ön fejlődése is szó szerint „határtalan” lehet!

Büszkék vagyunk arra, hogy licence partnerünk a Ken Blanchard Companies 2011-ben számos nemzetközi díjat nyert.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Árik Ferenc

értékesítési igazgató, ügyvezető, partner - Ad Sidera Kft., TACK Magyarország Kft.

Árik Ferenc

A mai rohanó világunkban a stabil értékrend mellett kitartva embernek maradni az egyik legszebb kihívás. Ebben a folyamatban egy "örökölt" értékrend megfelelõ támasz lehet, hogy folyamatosan fejlesztve önmagunkat a környezetünknek követendõ példát állítsunk. Ha mindezt egyben a munkája kapcsán intenzívebben teheti az ember, akkor igazán szerencsésnek mondhatja magát.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Kommunikáció

Segítségemre lesznek az itt hallottak a mindennapok során.

Décsi Ferenc - JCI

Projektmenedzsment

Mind elméleti, mind gyakorlati szemszögből megvilágította a projektmenedzsmentet. Életből merített példái izgalmasak voltak.

Hallgató Csaba - Citibank Rt.