DiSZK akciótervezők

 

DiSZK® Ügyfélszolgálati Akciótervező

 

Feltételezi a DiSZK modell ismeretét, az ügyfélszolgálat hatékonyságának növelésére optimalizált.

Segítségével növelhetõ az ügyfél elégedettség és a szolgáltatások színvonala. Az ügyfelek elsõdleges magatartástípusának ismerete előnyt jelent a kommunikációban és a problémák megoldásában.
 

DiSZK® Vezetői akciótervező

A DiSZK magatartástípusokra épülõ stratégiák kidolgozása a hatékonyabb vezetõvé válás érdekében, a vezetőképzés fontos eszköze.

Ez a cselekvés központú tervezõeszköz a DiSZK modellt és a Helyzetfüggõ Vezetés elméletét ötvözi a minél eredményesebb vezetõi magatartás érdekében. Segítséget nyújt különféle igényeknek megfelelõ vezetõi stratégiák kialakításához.

 

DiSZK® cselekvési terv a teljesítmény irányításához

A hatékonyság növelése a teljesítmény emelése során.

Viselkedési stratégiák kiépítésével, valamint alkalmazkodással a különbözõ stílusokhoz elõsegíti az erõsségek és motivációs források összegzését, a tervezés és a gyakorlatba történõ átültetés folyamatát. Minden vezetõ számára hasznos és praktikus segédeszköz.

 

DiSZK® Értékesítési Akciótervező

Az értékesítés és a szolgáltatások hatékonyságának növelésére.

Eredményes értékesítési stratégiák kidolgozását, ügyfélközpontúságot, valamint az értékesítési eredmények növekedését segíti. Támpontokat ad az ügyfelek "kényelmi zónájának" gyors beazonosításához, meghatározza a legjobb módszereket egy telefonbeszélgetés olyan elemeire, mint például kezdés, igényfeltárás, bemutatás, tárgyalás (tárgyalástechnika), zárás és pozitív ügyfélkapcsolatok fenntartása.

DiSZK® Telefonos Akciótervező

A telefonbeszélgetések hatékonyságának növelésére.

Az ügyfelekkel történõ kommunikáció kulcsfontosságú sikeres ügyletek lebonyolításához akár telemarketinges, ügyfélszolgálati vagy telesales munkakörökre gondolunk. A DiSZK Telefonos Akciótervezõ segítségével a telefonos munkatársak eredményesebben kommunikálhatnak, és ezzel együtt az ügyfelek elégedettsége is növelhetõ.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Árik Ferenc

értékesítési igazgató, ügyvezető, partner - Ad Sidera Kft., TACK Magyarország Kft.

Árik Ferenc

A mai rohanó világunkban a stabil értékrend mellett kitartva embernek maradni az egyik legszebb kihívás. Ebben a folyamatban egy "örökölt" értékrend megfelelõ támasz lehet, hogy folyamatosan fejlesztve önmagunkat a környezetünknek követendõ példát állítsunk. Ha mindezt egyben a munkája kapcsán intenzívebben teheti az ember, akkor igazán szerencsésnek mondhatja magát.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Projektmenedzsment

Mind elméleti, mind gyakorlati szemszögből megvilágította a projektmenedzsmentet. Életből merített példái izgalmasak voltak.

Hallgató Csaba - Citibank Rt.

Érzelmi intelligencia

Hasznos információkkal látott el, Magyarországon nagyon új ismeretanyagot tartalmazott.

Gyűrű Zoltán - Hödlmayr Kft.