Nyitólap > Magunkról > Cikkek > Gyermeknapi csapatépítés Dobogókőn

Gyermeknapi csapatépítés Dobogókőn

„…és akkor most lehet egy nagyot kiabálni!”- mondta jókedvűen a gyermekotthon vezetője, - és a mintegy ötven jókedvű gyerek torkából hotel-remegtető kiáltás harsant… Ezzel, - és persze ami a legfontosabb, sok mosollyal, vidámsággal köszönték meg a gyermekotthon kis lakói a rendhagyó gyermeknapot.

A tények

Az OTP Lakossági Igazgatóságának 70 fős csapata egy rendhagyó - vagy talán már nem is annyira rendhagyó – csapatépítő program keretében arra vállalkozott, hogy gyermeknapi programot szervez a szátoki Margaréta Gyermekotthonban élő gyerekeknek. Több mint ötven, főleg általános iskolás gyermek érkezett busszal a Nógrád-megyei gyermekotthonból Dobogókőre. Megérkezés után a gyerekek azonnal birtokba vették a játékokat, - de a legnagyobb élmény mégis a felnőttekkel való együtt játszás volt.

 

Ebéd is került az asztalokra: kicsik és nagyok együtt fogyasztották el a „Hadtáp csapat” által elkészített három óriási bográcsnyi gulyáslevest. Az ebéd után egy közös kirándulásra indultunk majd a napot több mint száz színes lufi feleresztésével zártuk.

 

Az érzések

 

A legizgalmasabb pillanatok: Amikor már hetekkel a program előtt a csapattal közösen tervezgettük a programot, a játékokat… Amikor reggel megérkeztünk a csodálatos környezetben fekvő Walden Hotelbe, hogy „benépesítsük a parkot” a sok-sok játék helyszínével… Amikor begördült a busz és leszálltak a gyerekek… Amikor láttuk a sok izgatott arcot: ”mit próbáljak ki először?”

 

A legszebb pillanatok: Amikor a gyerekek kézen fogva vezették a felnőtteket az asztalhoz és együtt ebédeltünk, mintha egy nagy család lennénk… Amikor a gyerekek átadták a saját kezűleg készített ajándékaikat, - és igazi öröm csillant a szemükben… Amikor felszálltak a buszra, és azt kérdezték: „Ugye eljöttök majd hozzánk nemsokára??”

Az Ad Sidera Csoport már évek óta támogatja a gyermekotthont, - munkával, adományokkal, programokkal, - és nagyon örültünk neki, hogy egyik legnagyobb partnerünk csapatépítéséhez ezt a nemes, - ugyanakkor igen kihívó feladatot választotta. Köszönjük ezt a különlegesen szép ajándékot az OTP csapatának, mely, azt hiszem, nemcsak a gyerekeknek marad sokáig emlékezetes.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Nyílt tréningek

Egyéni, bárki által igénybe vehető tréningek

Munkatársaink

Czinege Andor

Ügyvezető - Blanchard International Kft.

Czinege Andor

Ha vonzó jövőképet, stabil értékrendet és kiszámítható vezetést adunk csapatunknak, az emberek átlagon felüli eredményeket érnek el. Fesd fel nekik a játékpályát, adj világos kereteket, és hagyd, hogy nyerjenek.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Prezentációs technika

Teljes áttekintést ad azzal, hogy hogyan kell egy előadást megtartani és így sokat segít a magabiztosabb fellépésben.

Bitvai Csaba - Knorr-Bremse Kft.

Győztes csapatépítő program

Szeretném megköszönni a profi programot, az előkészítést és azt a tudatos vonalvezetést amin a csapatomat sikerült végig vinni a két napos program során. A gyakorlatok révén több olyan felismerésünk is volt mint csoport, ami aprópénzre váltható a napi munkában. Az egyik kollégám úgy fogalmazott: „csapatépítés és csapatépítés között is van különbség". Tanultunk magunkról, tudtunk fejlődni mint csoport, nem csak jól éreztük magunkat.

Toldi Gábor - HVG HR Center