Nyitólap > Mire keres megoldást?  > Vezetésfejlesztés > Helyzetfüggő Vezetés > Helyzetfüggő Vezetés nyílt program - utánkövetéssel

Helyzetfüggő Vezetés nyílt program - utánkövetéssel

 

A világon jelenleg a Helyzetfüggő Vezetés II a legátfogóbb, legkorszerűbb és leggyakorlatiasabb módja az emberek hatékony kezelésének és fejlesztésének, valamint az idővel és erőforrásokkal való bánásmódnak. A tematikával, és az elérhető eredményekkel kapcsolatosan a részleteket megtalálja itt.

Módszertan

1. Vezetői Magatartás Analízis II (VMAII)

Az előzetesen kitöltött VMAII kérdőív segítségével feltérképezheti vezetési stílusait, valamint azt, mennyire alkalmazza azokat hatékonyan különböző helyzetekben.

2. Vezetői Tevékenység Profil (VTP)

A felmérést mind a résztvevők, mind pedig közvetlen beosztottaik kitöltik, és visszajuttatják hozzánk, névtelenségük garantálása mellett. Ezek alapján összeállítunk egy személyre szabott, 41 oldalas jelentést, amely pontos képet ad a hétköznapokban alkalmazott vezetői tevékenységünkről.
Mindkét felmérést a tréningen értékelik ki a résztvevők, tréneri segítség mellett.

3. Személyes akciótervezés

A tantermi program végén segítjük a résztvevőket egy személyre szabott akcióterv elkészítésében, megosztva azokat a jó gyakorlatokat, amelyek tapasztalatunk szerint a leghatékonyabban segítik a tanultak átültetését.

4. Virtuális tantermi utánkövető program

Kulcsfontosságú, hogy a képzés után ne hagyjuk magára a résztvevőket, hanem aktívan segítsük őket a tanultak gyakorlati átültetésében. Ezt a célt szolgálja a virtuális tantermi utánkövető program, melynek során átbeszéljük a tantermi képzés után eltelt három hét tapasztalatait, megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, és gyakorlati tanácsokkal segítsük őket a Helyzetfüggő Vezetővé válás útján.

A részvételhez internetes számítógépre, és telefonra lesz szüksége.

Tapasztalja meg Ön is egy alaposan előkészített és utánkövetett képzés élményét!

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, jelentkezzen nyílt programunkra itt!

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Nyílt tréningek

Egyéni, bárki által igénybe vehető tréningek

Munkatársaink

Czinege Andor

Ügyvezető - Blanchard International Kft.

Czinege Andor

Ha vonzó jövőképet, stabil értékrendet és kiszámítható vezetést adunk csapatunknak, az emberek átlagon felüli eredményeket érnek el. Fesd fel nekik a játékpályát, adj világos kereteket, és hagyd, hogy nyerjenek.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Legendás Szolgáltatás

Segített feltárni a vállalaton belüli hiányosságokat. Következetes gyakorlása javít a vállalati és magánéleti sikerek elérésében.

Hajdú Tamás - Kanizsa Trend Kft.

Helyzetfüggő Önmenedzsment

A tréning alapos áttekintés ad a helyzetfüggő magatartásról és fejlettségi szintek megfelelő vezetői stílusról. Segíti a hatékony és asszertív kommunikáció tudatosítását és elmélyítését.

Pöll Viktória - Kraft Foods Kft.