Nyitólap > Magunkról > Cikkek > Karácsony a gyermekotthonban

Karácsony a gyermekotthonban

Az Ad Sidera Csoport már hatodik éve – a partnereknek szánt karácsonyi ajándékok összegéből támogatja a Nógrád-megyei Margaréta Gyermekotthon szociálisan hátrányos ill. súlyosan hátrányos gyermekeit.

A hagyományokhoz híven idén is közösen töltöttünk el egy napot a karácsonyi várakozás jegyében, a helyszín ezúttal a Ramada Hotel Aquaworld élményfürdője volt. 

A gyerekek - akik közül sokakkal már, mint régi ismerősök köszöntöttük egymást - óriási várakozással és lelkesedéssel érkeztek.  Az átöltözés természetesen nem tartott sokáig és az öltözőből hamar kiértünk a medencék és csúszdák világába. A sokféle választási lehetőségnek köszönhetően minden korosztály megtalálta magának a kedvenc helyeket, a kicsik a gyermek medencében játszottak órákig és próbálták ki az ottani csúszdákat, míg a nagyobbak már a komolyabb és izgalmasabb csúszdákon tesztelték bátorságukat. Hamarosan a hullám-medencébe is bemerészkedtünk, ahonnan azután ki sem akartunk jönni.  A játékot az ebédszünet szakította félbe, a lelkesedésből azonban délutánra is maradt bőven.

Gyorsan teltek az órák, így hamar eljött a búcsú ideje is. Az öltözőben jó érzés volt hallgatni, ahogy mindenki a nap élményeiről mesél társainak és induláskor a buszról csupa mosolygós arc integetett vissza.

Az idei „ajándék” létrejöttéhez nagy mértékben hozzájárult Wegner Krisztina, valamint az Aquaworld profi és lelkes csapata, - ezt külön köszönjük!

 

Ezúton is köszönjük partnereinknek az egész éves közös munkát, mellyel lehetővé tették a gyermekek karácsonyi élményét!

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Nyílt tréningek

Egyéni, bárki által igénybe vehető tréningek

Munkatársaink

Élő József

Tanácsadó

Élő József

Az egymásra találás a kezdet, Az együttmaradás már haladás, Együtt dolgozni siker.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Projektmenedzsment

Mind elméleti, mind gyakorlati szemszögből megvilágította a projektmenedzsmentet. Életből merített példái izgalmasak voltak.

Hallgató Csaba - Citibank Rt.

Időgazdálkodás

Nagyon tetszett, sokat tanultam és teljesen alkalmazhatónak tartom mind a munkahelyen, mind a magánéletben.

Giber Attila - SAP Kft.