Nyitólap > Mire keres megoldást?  > Vezetésfejlesztés > Helyzetfüggő Vezetés > Helyzetfüggő Vezetés a Frontvonalban

Helyzetfüggő Vezetés a Frontvonalban

Javítsa frontvonali vezetői vezetési képességeit!

A Helyzetfüggő Vezetés a Frontvonalban tréningprogramunk a díjnyertes Vezetési Tréningprogram Csoportvezetőknek programunk újabb változata. Ez a vezetési program az új, illetve a már gyakorló vezetőknek segít fejleszteni vezetési képességeit, hogy pozitívan tudják befolyásolni alkalmazottaik teljesítményét és elkötelezettségét. A jelenlegi vezetési program a felnőttképzés új megközelítésein alapszik, és a Helyzetfüggő Vezetés II modellt tanítja, miközben a tréning a fejlődés minden szintjén az alkalmazottakkal való ’Partnerség a teljesítményért’-képességek elsajátítására helyezi a hangsúlyt.

A Helyzetfüggő Vezetés program intenzív képességfejlesztő lehetőségeket kínál. A gyakorlás valódi munkahelyzetekben történik, ahol minden egyes résztvevő kipróbálhatja az új vezetési képességeit annak érdekében, hogy mind a négy fejlődési szinten hatékony vezetőként működjön. Ez a gyakorlatias, aktív részvétellel jellemezhető eljárás olyan képességeket fejleszt ki, amelyek azonnal átültethetőek az egyén munkakörébe.

A Helyzetfüggő Vezetés eredményei Helyzetfüggő Vezetés a Frontvonalban, Ad Sidera

  • Az optimális teljesítmény támogatásához szükséges képességekkel vértezi föl a vezetőket.
  • Az egész szervezeten belül megteremti a vezetők számára a közös nyelvet.
  • Minden fejlődési szinten a ’Partnerség a teljesítményért’-képességet ösztönzi.
  • Olyan képességek elsajátítását teszi lehetővé, amelyekkel megoldhatóak a teljesítménnyel kapcsolatos problémák.

Utánkövetés
Coaching a tanulás támogatásáért: Egy per egyes megbeszélések formájában dolgozni egy üzleti coach-al a leghatékonyabb módja a szakértelem elsajátításának. A Ken Blanchard cégcsoport egy per egyes megbeszélések formájában alkalmazott coaching-eljárást biztosít a Helyzetfüggő Vezetés a Vezetők Élvonalának tréningprogram során elsajátított elvek és képességek megerősítéséhez.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Czinege Andor

Ügyvezető - Blanchard International Kft.

Czinege Andor

Ha vonzó jövőképet, stabil értékrendet és kiszámítható vezetést adunk csapatunknak, az emberek átlagon felüli eredményeket érnek el. Fesd fel nekik a játékpályát, adj világos kereteket, és hagyd, hogy nyerjenek.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Győztes csapatépítő program

Szeretném megköszönni a profi programot, az előkészítést és azt a tudatos vonalvezetést amin a csapatomat sikerült végig vinni a két napos program során. A gyakorlatok révén több olyan felismerésünk is volt mint csoport, ami aprópénzre váltható a napi munkában. Az egyik kollégám úgy fogalmazott: „csapatépítés és csapatépítés között is van különbség". Tanultunk magunkról, tudtunk fejlődni mint csoport, nem csak jól éreztük magunkat.

Toldi Gábor - HVG HR Center

Helyzetfüggő Vezetés - ötvözött tréning

Érezhetően komoly kutatások állnak a tananyag mögött, ennek megfelelően logikus és elfogadható dolgokat tanít. Jó volt.

Bartos Zoltán - EssNet Kft.