Nyitólap > Mire keres megoldást?  > Vezetésfejlesztés > Coaching, vezetői coaching

Coaching, vezetői coaching

A Coaching Alapok vezetőknek tréningprogram a legalapvetőbb vezetői coaching képességek és viselkedések fejlesztésén és gyakorlati alkalmazásán alapszik. A vezetői coaching program biztosítja a középvezetők és felsővezetők számára a vezetői coaching képesség fejlesztését és készségszintű alkalmazását. 

Vezetői coaching

Adsidera Coaching, vezetői coachingMiért is van szükség vezetői coaching képességekre? Idézze fel a legjobb menedzsereket és vezetőket, akikkel eddig együtt dolgozott, és tegye fel magának a kérdést, „Mitől voltak ők annyira hatékonyak?”  Ez a kérdés áll a vezetői coaching program középpontjában. A tehetséges menedzser és vezető ugyanolyan tulajdonságokkal bír, mint a nagyon jó edző, azaz coach. Azok a vezetők, akik vezetői coaching képességeket használnak, javítják cégüknél a közhangulatot, növelik a kulcstehetségek megtartási arányát, jobb szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, és magasabb termelékenységet érnek el.

A vezetői coaching, azaz Coaching Alapok vezetőknek tréningprogram a legalapvetőbb vezetői coaching képességek és viselkedések fejlesztésén és gyakorlati alkalmazásán alapszik, így a vezetői coaching tréning résztvevői elsajátíthatják, hogyan segítsék a kollégáik, az alkalmazottaik és az egyes csoportok fejlődését. A személyre szabott, egyszemélyes utánkövető vezetői coaching üléseken a részvevők megvitatják, alkalmazzák és kiértékelik a vezetői coaching tréningen tanult új viselkedésmódjuk pozitív eredményeit. Vezetői coacing tréningünket ajánljuk minden vezetőnek.

A vezetői coaching eredményeivezetői coaching, adsidera coaching, 

  • Átgondolt és céltudatos tevékenységek végrehajtására ösztönöznek a vezetői coaching képességek
  • A vezetői coaching növeli a szervezet termelékenységét, növekedését, üzleti eredményét, és befolyását
  • A vezetői coaching fokozza a csoportteljesítményt
  • A vezetői coaching megteremti a bizalom légkörét, amely fejlődésre és eredményességre ösztönöz

Fenntarthatóság versus vezetői coaching

Vezetői coaching a tanulás támogatásáért: Egy per egyes megbeszélések formájában dolgozni egy üzleti coach-csal a leghatékonyabb módja a szakértelem elsajátításának. A Ken Blanchard cégcsoport arra kér minden egyes workshop-résztvevőt, vegyen részt az egy per egyes megbeszéléseken is, hogy a Coaching Alapok vezetőknek tréningprogram során elsajátított elvek és képességek erősebben rögzüljenek. A tanulástámogató vezetői coaching három coaching-ülést tartalmaz, amelyek már eleve benne vannak a workshop árában.

 

Ajánlott olvasmányok, oldalak vezetői coaching témakörben:

Mick Cope: A coaching módszertana

John Whitmore: Coaching a csúcsteljesítményért

coaching.lap.hu

The coaching difference

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Árik Ferenc

értékesítési igazgató, ügyvezető, partner - Ad Sidera Kft., TACK Magyarország Kft.

Árik Ferenc

A mai rohanó világunkban a stabil értékrend mellett kitartva embernek maradni az egyik legszebb kihívás. Ebben a folyamatban egy "örökölt" értékrend megfelelõ támasz lehet, hogy folyamatosan fejlesztve önmagunkat a környezetünknek követendõ példát állítsunk. Ha mindezt egyben a munkája kapcsán intenzívebben teheti az ember, akkor igazán szerencsésnek mondhatja magát.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Érzelmi intelligencia

Az érzelmek fontosságának bemutatásával új gondolatokat indított meg és számos fejlesztendő területre világított rá.

Bojtor Ferenc - Hödlmayr Kft.

Csapategyüttműködés

Hasznos az egyén számára az önismeret szempontjából, hasznos a csapat szempontjából, mivel rávilágít, hogy különbözőek vagyunk, de változhatunk.

Kaposvári István - ELMŰ Nyrt.