Nyitólap > Mire keres megoldást?  > Értékesítés minden szinten > Értékesítési vezetés > Területi értékesítés menedzsment 2.

Területi értékesítés menedzsment 2.

Fejlessze tovább készségeit a csúcsteljesítmény fenntartása érdekében.

Az értékesítési vezetőknek a csapatuk által kell bevételt és nyereséget termelniük. Miközben a célokat általában a cégstratégia írja elő, képesek kell legyünk ezt összehangoltan lebontani. Ez az interaktív kurzus továbbfejleszti a készségeinket, képessé tesz arra, hogy előre jelezzük a jövőbeni eladásokat, megtervezzük a folyamatokat, menedzseljük a változásokat, és együttműködjünk a csapatunkkal annak érdekében, hogy sikeresen felelhessünk mega Területi Értékesítési Vezetői szerepkörünknek.

Kinek ajánljuk?

A programot azok számára alakítottuk ki, akik részt vettek a TACK Területi Értékesítési Menedzsment programján – ideális esetben 2-3 hónappal korábban , vagy olyan Területi Értékesítési Vezetőknek, akik úgy érzik, tapasztaltak, de tovább szeretnék fejleszteni készségeiket.

A megtérülés garanciái

  • Személyes fejlődési terv – a program végén egy működő terv lesz a kezében a csapat fejlesztésére.
  • Az üzlet alakítása – stratégiai eszközöket használ, melyekkel felméri a termék/piac pozícióját, és hogyan hat ez ki az ügyfelek megtartására és a nyereségességre.
  • Tervezett üzletfejlesztés – egy üzletfejlesztési tervet készít, melyet a program után azonnal be is vezet.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Árik Ferenc

értékesítési igazgató, ügyvezető, partner - Ad Sidera Kft., TACK Magyarország Kft.

Árik Ferenc

A mai rohanó világunkban a stabil értékrend mellett kitartva embernek maradni az egyik legszebb kihívás. Ebben a folyamatban egy "örökölt" értékrend megfelelõ támasz lehet, hogy folyamatosan fejlesztve önmagunkat a környezetünknek követendõ példát állítsunk. Ha mindezt egyben a munkája kapcsán intenzívebben teheti az ember, akkor igazán szerencsésnek mondhatja magát.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Időgazdálkodás

Nagyon sok ismeretet rendszerezett bennem, illetve rávilágított kevésbé fontosnak hitt dolgok valódi fontosságára.

Zámbóné Tóth Szilvia - SAP Kft.

Győztes csapatépítő program

Szeretném megköszönni a profi programot, az előkészítést és azt a tudatos vonalvezetést amin a csapatomat sikerült végig vinni a két napos program során. A gyakorlatok révén több olyan felismerésünk is volt mint csoport, ami aprópénzre váltható a napi munkában. Az egyik kollégám úgy fogalmazott: „csapatépítés és csapatépítés között is van különbség". Tanultunk magunkról, tudtunk fejlődni mint csoport, nem csak jól éreztük magunkat.

Toldi Gábor - HVG HR Center