Ha van egy szabad estéd

Egy hosszúra nyúlt, fárasztó céges meeting után mit csináljon a csapat? A céges karácsonyi party estéjén mit kezdjek a csapatommal? Mit tegyek, hogy az évindító értekezlet estéje emlékezetes és könnyed legyen? Kellene valamilyen kreatív program, ami összerázza a csapatot, de nem szeretnénk a szabadban.
Ugye ismerősek a kérdések! Tekintse meg játékos és kreatív indoor programjainkat, amelyek választ adnak a fenti kérdésekre! Indoor csapatépítés játékosan.

„Határtalan építészek”

A határtalan kreativitással megáldott konstruktőröket több csapatra osztjuk, ezután a „Főkonstruktőr” ismerteti a nagyszabású terv részleteit…

Filmfesztivál

A csoportot több filmes Teamre, - stábra osztjuk, melyek mindannyian egy szappanopera, tényfeltáró riport, musical, stb. címét, kezdetét kapják meg.

Retrobogás

Bontott csirke, Skála Kópé, Öveges professzor, Zaporozsec kopoltyúval…

Retrobogás

Az Aranykerék

A vetélkedő keretében a résztvevők 8-10 fős csapatokat alkotva mérik össze tudásukat.

Aranykerék

Tudjon meg többet!

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Pintér Antal

Ügyvezető - Ad Sidera Outdoor Kft.

Pintér Antal

Néhány dolog igen fontos, néhány dolog pedig nagyon jelentéktelen. Azért kapjuk az életet, hogy megtanuljuk mi a különbség a kettő között.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Győztes csapatépítő program

Szeretném megköszönni a profi programot, az előkészítést és azt a tudatos vonalvezetést amin a csapatomat sikerült végig vinni a két napos program során. A gyakorlatok révén több olyan felismerésünk is volt mint csoport, ami aprópénzre váltható a napi munkában. Az egyik kollégám úgy fogalmazott: „csapatépítés és csapatépítés között is van különbség". Tanultunk magunkról, tudtunk fejlődni mint csoport, nem csak jól éreztük magunkat.

Toldi Gábor - HVG HR Center

Csapategyüttműködés

Hasznos az egyén számára az önismeret szempontjából, hasznos a csapat szempontjából, mivel rávilágít, hogy különbözőek vagyunk, de változhatunk.

Kaposvári István - ELMŰ Nyrt.