Nyitólap > Magunkról > Cikkek > Egy meglepetés-nap

Egy meglepetés-nap

2011. december 16-án az Ad Sidera Csoport immár negyedik alkalommal szervezett karácsonyi meglepetés programot a Margaréta Gyermekotthon lakói számára.

A korábbi évektől eltérően azonban ez alkalommal nem mi látogattuk meg a Nógrád megyei gyermekotthont, hanem a gyermekek érkeztek Budapestre. Az egész napos program első részében a gyerekek a Fővárosi Állatkertben ismerkedhettek a világ kontinenseinek különböző élőlényeivel.

Az állatkert bejárására minden gyermek egy-egy csomag állateleséggel és nagy izgalommal vágott neki. A látogatás során a gyerekek élvezettel simogatták meg a szabadban lévő állatokat - természetesen csak ott, ahol ez megengedett volt – és a különböző állatok etetése is hatalmas élményt jelentett számukra. Szerencsére az időjárás is kedvezett nekünk, hiszen gyönyörű napsütésben jártuk be az állatkert minden részét. A látogatás végén egy zoo-pedagógus tartott egy háromnegyed órás érdekes előadást a Szavanna Házban, - még csótányt is simogattunk…
Az előadás után eljött az ebéd ideje, amelyet az állatkertben, a Barlang Étteremben mindenki jóízűen elfogyasztott.

Ebéd után újabb izgalmak következtek. Az állatkertet magunk mögött hagyva a busz az Aréna Pláza felé vette az irányt. A bevásárlóközpontban mindenki érdeklődve nézelődött és izgatottan várta, hogy megérkezzünk a mozihoz. A 2011-es esztendő egyik nagy sikerű karácsonyi animációs filmjét, a Karácsony Artúrt néztük meg együtt, ráadásul 3D-ben, ami minden gyermek számára újdonság volt. A mozi hátsó sorait elfoglalva, a 3D-s szemüvegekben, mindenki izgatottan nézte végig a filmet. A film közben együtt nevettek kicsik és nagyok a film végén pedig mindenki széles mosollyal hagyta el a mozi termet. Kinézve az ablakon ekkor vettük csak észre, hogy mennyire elszaladt az idő, hiszen már besötétedett – eljött a búcsú ideje. A gyerekek fáradtan, de élményekkel teli szálltak fel a buszra és induláskor a buszról sok-sok mosolygós, csillogó szempár integetett vissza. Mi is nagyon jól éreztük magunkat!

Köszönjük az OTP Bank, a Cinema City Aréna és Csécsei Mihály, a Soft Consulting Zrt. vezérigazgatójának segítségét.

Az Ad Sidera nem kizárólag minden decemberben, hanem egész évben segíti a Margaréta Gyermekotthon lakóinak és gondozóinak mindennapjait.

Folyamatosan várjuk tehát olyan új vagy használt gyermekjátékok, könyvek, papír- írószerek, háztartási eszközök, tisztálkodási- és tisztító szerek felajánlását, amikkel segíteni tudjuk a gyermekotthont. info@adsidera.hu

Köszönjük!

 

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Dr. Borbély Gábor

Vezető tanácsadó, partner

Dr. Borbély Gábor

A siker titka az: ha feljutunk a csúcsra, ne feledkezzünk meg azokról, akiknek köszönhetjük azt. Az utat már megtaláltuk. A csúcs még messze van, de családtagjaink, barátaink, munkatársaink és ügyfeleink nélkül lehet, hogy még mindig csak az utat keresnénk. Találkozunk a csúcson!

További kollégák

Résztvevőink mondták

Prezentációs technika

A legprofibb, leghasznosabb és egyben legszórakoztatóbb tréning, amin valaha részt vettem.

Korecsni Gábor - Graphisoft Rt

Győztes csapatépítő program

Szeretném megköszönni a profi programot, az előkészítést és azt a tudatos vonalvezetést amin a csapatomat sikerült végig vinni a két napos program során. A gyakorlatok révén több olyan felismerésünk is volt mint csoport, ami aprópénzre váltható a napi munkában. Az egyik kollégám úgy fogalmazott: „csapatépítés és csapatépítés között is van különbség". Tanultunk magunkról, tudtunk fejlődni mint csoport, nem csak jól éreztük magunkat.

Toldi Gábor - HVG HR Center