Nyitólap > Magunkról > Cikkek > Karácsony a gyermekotthonban

Karácsony a gyermekotthonban

Az Ad Sidera Csoport már hatodik éve – a partnereknek szánt karácsonyi ajándékok összegéből támogatja a Nógrád-megyei Margaréta Gyermekotthon szociálisan hátrányos ill. súlyosan hátrányos gyermekeit.

A hagyományokhoz híven idén is közösen töltöttünk el egy napot a karácsonyi várakozás jegyében, a helyszín ezúttal a Ramada Hotel Aquaworld élményfürdője volt. 

A gyerekek - akik közül sokakkal már, mint régi ismerősök köszöntöttük egymást - óriási várakozással és lelkesedéssel érkeztek.  Az átöltözés természetesen nem tartott sokáig és az öltözőből hamar kiértünk a medencék és csúszdák világába. A sokféle választási lehetőségnek köszönhetően minden korosztály megtalálta magának a kedvenc helyeket, a kicsik a gyermek medencében játszottak órákig és próbálták ki az ottani csúszdákat, míg a nagyobbak már a komolyabb és izgalmasabb csúszdákon tesztelték bátorságukat. Hamarosan a hullám-medencébe is bemerészkedtünk, ahonnan azután ki sem akartunk jönni.  A játékot az ebédszünet szakította félbe, a lelkesedésből azonban délutánra is maradt bőven.

Gyorsan teltek az órák, így hamar eljött a búcsú ideje is. Az öltözőben jó érzés volt hallgatni, ahogy mindenki a nap élményeiről mesél társainak és induláskor a buszról csupa mosolygós arc integetett vissza.

Az idei „ajándék” létrejöttéhez nagy mértékben hozzájárult Wegner Krisztina, valamint az Aquaworld profi és lelkes csapata, - ezt külön köszönjük!

 

Ezúton is köszönjük partnereinknek az egész éves közös munkát, mellyel lehetővé tették a gyermekek karácsonyi élményét!

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Nyílt tréningek

Egyéni, bárki által igénybe vehető tréningek

Munkatársaink

Dr. Borbély Gábor

Vezető tanácsadó, partner

Dr. Borbély Gábor

A siker titka az: ha feljutunk a csúcsra, ne feledkezzünk meg azokról, akiknek köszönhetjük azt. Az utat már megtaláltuk. A csúcs még messze van, de családtagjaink, barátaink, munkatársaink és ügyfeleink nélkül lehet, hogy még mindig csak az utat keresnénk. Találkozunk a csúcson!

További kollégák

Résztvevőink mondták

Érzelmi intelligencia

Az érzelmek fontosságának bemutatásával új gondolatokat indított meg és számos fejlesztendő területre világított rá.

Bojtor Ferenc - Hödlmayr Kft.

Csapatvezetés

Minden Ad Sidera programon való részvétel után egyre jobb csapat folytatja a munkát hazatérve.

Gyöngyösiné K. Erika - ELMŰ Rt.