Az SLII Élménye

Fejlessze a szakértelmet, növelje az elköteleződést és tartsa meg a tehetségeket!

Amint az üzleti világ szédítő sebességgel változik, nagyobb a nyomás a vezetőkön, mint valaha, hogy eredményesen vezessék a csapataikat. Viszont gyakran nem rendelkeznek az ahhoz szükséges készségekkel, hogy olyan agilis, alkalmazkodó vezetőkké váljanak, amit a helyzet megkövetel, és amivel motiválni tudják munkatársaikat az eredmények maximalizálása érdekében.

Nem arról van szó, hogy nem szeretnének, vagy próbálnának nagyszerű vezetőkké válni. A kutatások azt mutatják, hogy a legtöbb vezető egyetlen vezetési stílust használ - amivel nem tudják kibontakoztatni a munkatársakban rejlő lehetőségeket.

Meg kell tanulják, hogyan tudnak helyzetfüggően vezetni.

Blanchard "Az SLII élménye" programja rugalmassá teszi a vezetőket - ez egy alapkövetelmény a bizonytalan időkben. A program mögött 40 évnyi kutatás, és páratlan gyakorlati eredmények állnak. Megtanítjuk a vezetőknek, hogyan bánhatnak munkatársaikkal helyzetfüggően, megadva nekik azt az irányítást és támogatást, amire az adott pillanatban szükségük van.

Az SLII eredményeképpen a vezetők mélyebb kapcsolatot építenek - a munkájukkal, a céggel, és a munkatársaikkal; minden napot inspirálóbbá és motiválóbbá tesznek.

"Az SLII élménye" tréning eredményei

  • A vezetők kiválóak lesznek a célok meghatározásában, a coachingban, a teljesítmények kiértékelésében, az aktív meghallgatásban, és a proaktív problémamegoldásban vezetői tréning, vezetés tréning
  • Egyértelművé teszi az egyéni célkitűzéseket, és biztosítja azok összehangolását a szervezet céljaival
  • Olyan rendszert teremt, amely folyamatosan figyelemmel követi a teljesítményeket, de ugyanakkor folyamatosan partnerségre ösztönöz
  • Fokozza az egyéni és a szervezeti fejlődést
  • Javítja a munkakörrel való elégedettséget és a közhangulatot a szervezet minden szintjén
  • Közös nyelvet teremt a vezetők számára az egész szervezet belül

Egyedülálló módszertan

Élvonalbéli technológiánk segítségével most lehetősége nyílik egy egyedi képzési élményre! A virtuális tantermi képzések és a tantermi gyakorlás ötvözete egyrészt élménydús, másrészt pedig rendkívül hatékonyan támogatja a tanultak gyakorlati átültetését. Ismerkedjen meg a részletekkel itt, s megérti, miért választják ügyfeleink ma már szinte kizárólag ezt a tanulási formát.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Nyílt tréningek

Egyéni, bárki által igénybe vehető tréningek

Munkatársaink

Czinege Andor

Ügyvezető - Blanchard International Kft.

Czinege Andor

Ha vonzó jövőképet, stabil értékrendet és kiszámítható vezetést adunk csapatunknak, az emberek átlagon felüli eredményeket érnek el. Fesd fel nekik a játékpályát, adj világos kereteket, és hagyd, hogy nyerjenek.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Csapatvezetés

Minden Ad Sidera programon való részvétel után egyre jobb csapat folytatja a munkát hazatérve.

Gyöngyösiné K. Erika - ELMŰ Rt.

Érzelmi intelligencia

Jól felépített program, más tréningekkel összehasonlítva nagyon hasznos, elsajátítható tudást nyújt.

Varga Péter - Hödlmayr Kft.