Nyitólap > Mire keres megoldást?  > Vezetésfejlesztés > Coaching, vezetői coaching

Coaching, vezetői coaching

A Coaching Alapok vezetőknek tréningprogram a legalapvetőbb vezetői coaching képességek és viselkedések fejlesztésén és gyakorlati alkalmazásán alapszik. A vezetői coaching program biztosítja a középvezetők és felsővezetők számára a vezetői coaching képesség fejlesztését és készségszintű alkalmazását. 

Vezetői coaching

Adsidera Coaching, vezetői coachingMiért is van szükség vezetői coaching képességekre? Idézze fel a legjobb menedzsereket és vezetőket, akikkel eddig együtt dolgozott, és tegye fel magának a kérdést, „Mitől voltak ők annyira hatékonyak?”  Ez a kérdés áll a vezetői coaching program középpontjában. A tehetséges menedzser és vezető ugyanolyan tulajdonságokkal bír, mint a nagyon jó edző, azaz coach. Azok a vezetők, akik vezetői coaching képességeket használnak, javítják cégüknél a közhangulatot, növelik a kulcstehetségek megtartási arányát, jobb szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, és magasabb termelékenységet érnek el.

A vezetői coaching, azaz Coaching Alapok vezetőknek tréningprogram a legalapvetőbb vezetői coaching képességek és viselkedések fejlesztésén és gyakorlati alkalmazásán alapszik, így a vezetői coaching tréning résztvevői elsajátíthatják, hogyan segítsék a kollégáik, az alkalmazottaik és az egyes csoportok fejlődését. A személyre szabott, egyszemélyes utánkövető vezetői coaching üléseken a részvevők megvitatják, alkalmazzák és kiértékelik a vezetői coaching tréningen tanult új viselkedésmódjuk pozitív eredményeit. Vezetői coacing tréningünket ajánljuk minden vezetőnek.

A vezetői coaching eredményeivezetői coaching, adsidera coaching, 

  • Átgondolt és céltudatos tevékenységek végrehajtására ösztönöznek a vezetői coaching képességek
  • A vezetői coaching növeli a szervezet termelékenységét, növekedését, üzleti eredményét, és befolyását
  • A vezetői coaching fokozza a csoportteljesítményt
  • A vezetői coaching megteremti a bizalom légkörét, amely fejlődésre és eredményességre ösztönöz

Fenntarthatóság versus vezetői coaching

Vezetői coaching a tanulás támogatásáért: Egy per egyes megbeszélések formájában dolgozni egy üzleti coach-csal a leghatékonyabb módja a szakértelem elsajátításának. A Ken Blanchard cégcsoport arra kér minden egyes workshop-résztvevőt, vegyen részt az egy per egyes megbeszéléseken is, hogy a Coaching Alapok vezetőknek tréningprogram során elsajátított elvek és képességek erősebben rögzüljenek. A tanulástámogató vezetői coaching három coaching-ülést tartalmaz, amelyek már eleve benne vannak a workshop árában.

 

Ajánlott olvasmányok, oldalak vezetői coaching témakörben:

Mick Cope: A coaching módszertana

John Whitmore: Coaching a csúcsteljesítményért

coaching.lap.hu

The coaching difference

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Czinege Andor

Ügyvezető - Blanchard International Kft.

Czinege Andor

Ha vonzó jövőképet, stabil értékrendet és kiszámítható vezetést adunk csapatunknak, az emberek átlagon felüli eredményeket érnek el. Fesd fel nekik a játékpályát, adj világos kereteket, és hagyd, hogy nyerjenek.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Projektmenedzsment

Mind elméleti, mind gyakorlati szemszögből megvilágította a projektmenedzsmentet. Életből merített példái izgalmasak voltak.

Hallgató Csaba - Citibank Rt.

Időgazdálkodás

Nagyon tetszett, sokat tanultam és teljesen alkalmazhatónak tartom mind a munkahelyen, mind a magánéletben.

Giber Attila - SAP Kft.