DiSZK

"Ne hagyd, hogy mások mondják meg neked, ki vagy! Lehet, hogy eltart egy ideig, amíg magad is rájössz, de megéri a fáradozást." - Logan Pearsal Smith

DiSZKA legtöbb emberben megtalálható a kíváncsiság önmaga jobb megismerése iránt, egy mindenki által érthetõ, használható, értelmezhetõ módon. Ezt az igényt elégítik ki az ún. magatartási tesztek. A világon a két legelterjedtebb rendszer egyike a DiSZK, melyet ezidáig a világ 90 országában több mint 40 millióan töltöttek ki.

A DiSZK nem pusztán egy önismereti modell, hanem egy logikusan felépített, alapos kutatásokkal alátámasztott, a magyarországi népességre validált, érvényes és megbízható magatartás-profil rendszer. A segítségével a programjaink résztvevői pár óra alatt egy olyan, egyszerűen használható módszert kapnak a kezükbe, amellyel mind önmaguk, mind környezetük magatartását jobban megértve, eredményesebben tudnak kapcsolatokat építeni, illetve konfliktusokat megelőzni beosztottaikkal, főnökeikkel, munkatársaikkal, ügyfeleikkel, partnereikkel, illetve családtagjaikkal, barátaikkal.
 

Célcsoport

 Ezt a programot mindenkinek ajánljuk, akiknek munkájához hozzá tartozik a másokkal való kommunikáció, a meggyőzés, az értékesítés, a szolgáltatás, illetve az együttműködés.
 

Várható eredmények

 A Személyiség Profil Rendszer lehetõvé teszi résztvevõink számára, hogy:

  • Azonosítsák saját viselkedésmódjukat.
  • Tõkét kovácsoljanak magatartásbeli erõsségeikbõl.
  • Fokozzák a más viselkedésű emberek iránti megértésüket, megbecsülésüket, a velük való együttműködés eredményességét.
  • Elõre lássák és a minimálisra csökkentsék a másokkal esetlegesen elõforduló konfliktusaikat.

A DiSZK Személyiség Profil Rendszer részét képezi vezetői, csapatépítő, ügyfélszolgálati, értékesítési, kommunikációs programjainknak, de mód van önálló program keretében is a megismerésére. Ezen felül lehetőség van tőlünk, mint az eredeti DiSZK rendszert forgalmazó Inscape Publishing kizárólagos képviselőjétől, a rendszer licencének megszerzésére mind tréning, vagy tanácsadó cégeknek, oktatási intézményeknek, mind vállalatok oktatási és humánpolitikai részlegeinek a belső tréningjeink minőségi, "jogtiszta", az egész világon sikerrel használt anyaggal való bővítésére, színesítésére.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Árik Ferenc

értékesítési igazgató, ügyvezető, partner - Ad Sidera Kft., TACK Magyarország Kft.

Árik Ferenc

A mai rohanó világunkban a stabil értékrend mellett kitartva embernek maradni az egyik legszebb kihívás. Ebben a folyamatban egy "örökölt" értékrend megfelelõ támasz lehet, hogy folyamatosan fejlesztve önmagunkat a környezetünknek követendõ példát állítsunk. Ha mindezt egyben a munkája kapcsán intenzívebben teheti az ember, akkor igazán szerencsésnek mondhatja magát.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Érzelmi intelligencia

Az érzelmek fontosságának bemutatásával új gondolatokat indított meg és számos fejlesztendő területre világított rá.

Bojtor Ferenc - Hödlmayr Kft.

Az SLII Élménye

Érezhetően komoly kutatások állnak a tananyag mögött, ennek megfelelően logikus és elfogadható dolgokat tanít. Jó volt.

Bartos Zoltán - EssNet Kft.