DiSZK

"Ne hagyd, hogy mások mondják meg neked, ki vagy! Lehet, hogy eltart egy ideig, amíg magad is rájössz, de megéri a fáradozást." - Logan Pearsal Smith

DiSZKA legtöbb emberben megtalálható a kíváncsiság önmaga jobb megismerése iránt, egy mindenki által érthetõ, használható, értelmezhetõ módon. Ezt az igényt elégítik ki az ún. magatartási tesztek. A világon a két legelterjedtebb rendszer egyike a DiSZK, melyet ezidáig a világ 90 országában több mint 40 millióan töltöttek ki.

A DiSZK nem pusztán egy önismereti modell, hanem egy logikusan felépített, alapos kutatásokkal alátámasztott, a magyarországi népességre validált, érvényes és megbízható magatartás-profil rendszer. A segítségével a programjaink résztvevői pár óra alatt egy olyan, egyszerűen használható módszert kapnak a kezükbe, amellyel mind önmaguk, mind környezetük magatartását jobban megértve, eredményesebben tudnak kapcsolatokat építeni, illetve konfliktusokat megelőzni beosztottaikkal, főnökeikkel, munkatársaikkal, ügyfeleikkel, partnereikkel, illetve családtagjaikkal, barátaikkal.
 

Célcsoport

 Ezt a programot mindenkinek ajánljuk, akiknek munkájához hozzá tartozik a másokkal való kommunikáció, a meggyőzés, az értékesítés, a szolgáltatás, illetve az együttműködés.
 

Várható eredmények

 A Személyiség Profil Rendszer lehetõvé teszi résztvevõink számára, hogy:

  • Azonosítsák saját viselkedésmódjukat.
  • Tõkét kovácsoljanak magatartásbeli erõsségeikbõl.
  • Fokozzák a más viselkedésű emberek iránti megértésüket, megbecsülésüket, a velük való együttműködés eredményességét.
  • Elõre lássák és a minimálisra csökkentsék a másokkal esetlegesen elõforduló konfliktusaikat.

A DiSZK Személyiség Profil Rendszer részét képezi vezetői, csapatépítő, ügyfélszolgálati, értékesítési, kommunikációs programjainknak, de mód van önálló program keretében is a megismerésére. Ezen felül lehetőség van tőlünk, mint az eredeti DiSZK rendszert forgalmazó Inscape Publishing kizárólagos képviselőjétől, a rendszer licencének megszerzésére mind tréning, vagy tanácsadó cégeknek, oktatási intézményeknek, mind vállalatok oktatási és humánpolitikai részlegeinek a belső tréningjeink minőségi, "jogtiszta", az egész világon sikerrel használt anyaggal való bővítésére, színesítésére.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Élő József

Tanácsadó

Élő József

Az egymásra találás a kezdet, Az együttmaradás már haladás, Együtt dolgozni siker.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Prezentációs technika

Teljes áttekintést ad azzal, hogy hogyan kell egy előadást megtartani és így sokat segít a magabiztosabb fellépésben.

Bitvai Csaba - Knorr-Bremse Kft.

Önmenedzsment

A tréning alapos áttekintés ad a munkatársi magatartásról és fejlettségi szintnek megfelelő vezetői stílusról. Segíti a hatékony és asszertív kommunikáció tudatosítását és elmélyítését.

Pöll Viktória - Kraft Foods Kft.