Projektmenedzsment

"Régi módszerekkel nehéz megfelelni az élet új kihívásainak." - projektmenedzsment tréningen hangzott el.


A vállalatok többségében egyszerre van jelen a mindennapi „rutin” munka és a kisebb - nagyobb projektek megvalósítása. A projektmenedzsment program arról szól, hogy ez a helyzet ne káoszhoz vezessen, hanem mindkét terület pozitív szinergiáját eredményezze.

ProjektmenedzsmentA projektmenedzsment tréning mindig az adott vállalatra testreszabott, gyakorlatorientált képzés, ugyanakkor közvetíti a szükséges elméleti hátteret is, melynek segítségével eldönthetjük, hogy mikor van szükségünk projektre, illetve, ha van, akkor hogyan lehet eredményesen megtervezni és megvalósítani.

A projektmenedzsment program segítségével a vezetők terhelése csökken, hiszen jobban tudnak a lényeges kérdésekre koncentrálni, míg a munkatársak sem érzik azt, hogy erejük szétforgácsolódik, és elvesznek az eltérő érdekeltségű szervezeti egységek útvesztőiben.

A projektmenedzsment nemcsak divatos „technika”, hanem a mai komplex vállalati folyamatok kezelésénél megkerülhetetlen eszközrendszer. A projektmenedzsment alkalmazása mindenhol szükséges. Segítségével sokkal pontosabban tudjuk megtervezni a projektet és a megvalósítás is zökkenőmentesebb lesz.

A Projektmenedzsment tréning célcsoportja

Projektmenedzsment tréning A projektmenedzsment célcsoportja vezetők bármilyen szinten (felsővezetők és középvezetők), projektmenedzserek, projektteam tagok, akik jobban át kívánják látni a projektek és egyéb feladatok kapcsolatát, és hatékonyabban akarják projektjeiket megvalósítani. A projektmenedzsment tréning kitűnő lehetőséget ad a projektmenedzser utánpótlás felkészítésére.

További lehetőségek projektmenedzsment témakörben

Fontosnak tartjuk, hogy a projektmenedzsment elméleti hátterét és gyakorlati megoldásait is áttekintsük. Minden elméleti blokkot azonnal követ egy rövid gyakorlati rész, melyben megbeszéljük a nem kellően megalapozott, „intuitív gyakorlat” hibáit is esetpéldákkal alátámasztva. Ez kiváló lehetőség a szakembereknek, hogy finomítsák a projektmenedzsment területén meglévő készségeiket és képességeiket.

Igény esetén tanácsadóink készséggel vállalnak szerepet konkrét vállalati projektmenedzsment megtervezésében, illetve projektkontrolling feladatok ellátásában.

A Projektmenedzsment tréning várható eredményei

  • A vezetők és a munkatársak hatékonysága nő – kisebb ráfordítással jobb eredmény érhető el a projektmenedzsment tréning segítségével.
  • A teljesítmény nő, mert a munkatársak rövidebb idő alatt és alaposabban tudják a projekteket előkészíteni és megtervezni, a vezetők pedig könnyebben, és gyorsabban tudnak dönteni az egyes projektek felöl.
  • termelékenység nő, mert a vállalati stratégia és a projekt(ek) kapcsolata egyértelmű, mely(ek)hez a szervezeti és az egyéni célok is jól illeszthetőek.
  • A motiváltság miatt a munkatársak több energiával és találékonysággal járulnak hozzá a szervezet sikeréhez.
  • Nő a kölcsönös tisztelet és a különbözőségek megbecsülése.
  • A projektmenedzsment tréning során elsajátított közös nyelv használatának eredményeképpen nyitottabb és pozitívabb a kommunikáció vezetők és munkatársaik között.
  • A projektmenedzsment alakalmazásával csökken a fluktuáció.
  • A munkahelyi légkör javul, nagyobb lesz az elégedettség.

Ajánlott irodalom projektmenedzsment témakörben:

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Pintér Antal

Ügyvezető - Ad Sidera Outdoor Kft.

Pintér Antal

Néhány dolog igen fontos, néhány dolog pedig nagyon jelentéktelen. Azért kapjuk az életet, hogy megtanuljuk mi a különbség a kettő között.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Csapatvezetés

Minden Ad Sidera programon való részvétel után egyre jobb csapat folytatja a munkát hazatérve.

Gyöngyösiné K. Erika - ELMŰ Rt.

Csapategyüttműködés

Hasznos az egyén számára az önismeret szempontjából, hasznos a csapat szempontjából, mivel rávilágít, hogy különbözőek vagyunk, de változhatunk.

Kaposvári István - ELMŰ Nyrt.