Inscape

Az Ad Sidera csoport licencepartnere, az Inscape Publishing kiadóvállalat oktatási segédanyagai olyan kulcsfontosságú kompetenciák fejlesztésére összpontosítanak, mint az együttműködés, integráció és fejlesztés, amelyek elengedhetetlenek a mai, egyre inkább globalizálódó üzleti életben.

Ezek a készségek nem kihelyezhetők vagy kiválthatók, hosszútávon fejtik ki hatásukat, ugyanakkor kulcselemei a sikeres működésnek.
A teljesítmény növelésének hatékony eszközeit biztosítjuk évtizedek alatt kipróbált és bizonyított felmérő és értékelő módszerek, valamint a világ legsikeresebb vállalatai által alkalmazott módszerek, ún. „best practices” ötvözésével.


A változás mindig egyfajta betekintéssel kezdődik, cselekvés formájában nyilvánul meg, és a folyamatos siker élteti.

Mit jelent mindez az Ön és vállalata számára?

A változás egy mélyebb, tartósabb szinten érhető el, mivel bentről kifelé működik. Tisztább, biztosabb, konkrétabb eredményeket jelent, mert az egyénileg kialakítható akciótervek elemei sikeres nagyvállalatok működési folyamataiban bizonyítottak. Lehetőséget ad a munkavállalók készségeinek a szervezeti stratégiákkal összhangban történő fejlesztésére, mert megoldásaink teljes rendszert alkotva segítik Önt és vállalatát céljai elérésében. Készségfejlesztés ötvözve a szervezetfejlesztéssel.

 

Termékeink:

Tudjon meg többet!

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Nyílt tréningek

Egyéni, bárki által igénybe vehető tréningek

Munkatársaink

Árik Ferenc

értékesítési igazgató, ügyvezető, partner - Ad Sidera Kft., TACK Magyarország Kft.

Árik Ferenc

A mai rohanó világunkban a stabil értékrend mellett kitartva embernek maradni az egyik legszebb kihívás. Ebben a folyamatban egy "örökölt" értékrend megfelelõ támasz lehet, hogy folyamatosan fejlesztve önmagunkat a környezetünknek követendõ példát állítsunk. Ha mindezt egyben a munkája kapcsán intenzívebben teheti az ember, akkor igazán szerencsésnek mondhatja magát.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Csapategyüttműködés

Hasznos az egyén számára az önismeret szempontjából, hasznos a csapat szempontjából, mivel rávilágít, hogy különbözőek vagyunk, de változhatunk.

Kaposvári István - ELMŰ Nyrt.

Kommunikáció

Segítségemre lesznek az itt hallottak a mindennapok során.

Décsi Ferenc - JCI