Inscape

Az Ad Sidera csoport licencepartnere, az Inscape Publishing kiadóvállalat oktatási segédanyagai olyan kulcsfontosságú kompetenciák fejlesztésére összpontosítanak, mint az együttműködés, integráció és fejlesztés, amelyek elengedhetetlenek a mai, egyre inkább globalizálódó üzleti életben.

Ezek a készségek nem kihelyezhetők vagy kiválthatók, hosszútávon fejtik ki hatásukat, ugyanakkor kulcselemei a sikeres működésnek.
A teljesítmény növelésének hatékony eszközeit biztosítjuk évtizedek alatt kipróbált és bizonyított felmérő és értékelő módszerek, valamint a világ legsikeresebb vállalatai által alkalmazott módszerek, ún. „best practices” ötvözésével.


A változás mindig egyfajta betekintéssel kezdődik, cselekvés formájában nyilvánul meg, és a folyamatos siker élteti.

Mit jelent mindez az Ön és vállalata számára?

A változás egy mélyebb, tartósabb szinten érhető el, mivel bentről kifelé működik. Tisztább, biztosabb, konkrétabb eredményeket jelent, mert az egyénileg kialakítható akciótervek elemei sikeres nagyvállalatok működési folyamataiban bizonyítottak. Lehetőséget ad a munkavállalók készségeinek a szervezeti stratégiákkal összhangban történő fejlesztésére, mert megoldásaink teljes rendszert alkotva segítik Önt és vállalatát céljai elérésében. Készségfejlesztés ötvözve a szervezetfejlesztéssel.

 

Termékeink:

Tudjon meg többet!

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Árik Ferenc

értékesítési igazgató, ügyvezető, partner - Ad Sidera Kft., TACK Magyarország Kft.

Árik Ferenc

A mai rohanó világunkban a stabil értékrend mellett kitartva embernek maradni az egyik legszebb kihívás. Ebben a folyamatban egy "örökölt" értékrend megfelelõ támasz lehet, hogy folyamatosan fejlesztve önmagunkat a környezetünknek követendõ példát állítsunk. Ha mindezt egyben a munkája kapcsán intenzívebben teheti az ember, akkor igazán szerencsésnek mondhatja magát.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Érzelmi intelligencia

Az érzelmek fontosságának bemutatásával új gondolatokat indított meg és számos fejlesztendő területre világított rá.

Bojtor Ferenc - Hödlmayr Kft.

Érzelmi intelligencia

Hasznos információkkal látott el, Magyarországon nagyon új ismeretanyagot tartalmazott.

Gyűrű Zoltán - Hödlmayr Kft.