Hálózati partnerek kezelése

Építsen ki motivált, nyereséges disztribútori hálózatot!

Feleljen meg annak a kemény kihívásnak, hogy olyan harmadik feleken keresztül értékesít, akik nincsenek a közvetlen ellenőrzése alatt. Tanulja meg, hogyan kell összefűzni az értékesítői, tréneri, pénzügyi vezetői, üzleti tanácsadói és marketinges szerepkört annak érdekében, hogy irányítsa és motiválja disztribútorait, és a legtöbbet hozza ki a velük való kapcsolatból.

Kinek ajánljuk?

E program ideális azok számára, akik hazai, vagy nemzetközi értékesítési hálózatokon keresztül kívánnak értékesíteni (disztribútorok, kiskereskedők, ügynökök, brókerek, franchise partnerek és viszonteladók). Hasznos azon vezetőknek, akik felelősek a hálózati stratégia kialakításáért és a disztribútorok kiválasztásáért, és egyformán hasznos azok számára, akik újak, vagy tapasztaltak a hálózati menedzsment területén.
 

A megtérülés garanciái

 
  • Néhány program azt mondja meg, „mit kell tenni” – e gyakorlat-orientált program megmutatja, „hogyan kell megtenni”; résztvevőink szerint ez adja az igazi értéket a hálózati partnerekkel való kapcsolat-tartás során
  • Üzleti szimuláció – Irányítsa és menedzselje saját hálózatát, miközben mindenféle döntést hoz, melyeket a disztribútorainak kell meghoznia
  • Segítse partnereit az értékesítési folyamat menedzselésében – ahelyett, hogy helyettük értékesítene

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Árik Ferenc

értékesítési igazgató, ügyvezető, partner - Ad Sidera Kft., TACK Magyarország Kft.

Árik Ferenc

A mai rohanó világunkban a stabil értékrend mellett kitartva embernek maradni az egyik legszebb kihívás. Ebben a folyamatban egy "örökölt" értékrend megfelelõ támasz lehet, hogy folyamatosan fejlesztve önmagunkat a környezetünknek követendõ példát állítsunk. Ha mindezt egyben a munkája kapcsán intenzívebben teheti az ember, akkor igazán szerencsésnek mondhatja magát.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Prezentációs technika

Teljes áttekintést ad azzal, hogy hogyan kell egy előadást megtartani és így sokat segít a magabiztosabb fellépésben.

Bitvai Csaba - Knorr-Bremse Kft.

Csapatvezetés

Minden Ad Sidera programon való részvétel után egyre jobb csapat folytatja a munkát hazatérve.

Gyöngyösiné K. Erika - ELMŰ Rt.