Hálózati partnerek kezelése

Építsen ki motivált, nyereséges disztribútori hálózatot!

Feleljen meg annak a kemény kihívásnak, hogy olyan harmadik feleken keresztül értékesít, akik nincsenek a közvetlen ellenőrzése alatt. Tanulja meg, hogyan kell összefűzni az értékesítői, tréneri, pénzügyi vezetői, üzleti tanácsadói és marketinges szerepkört annak érdekében, hogy irányítsa és motiválja disztribútorait, és a legtöbbet hozza ki a velük való kapcsolatból.

Kinek ajánljuk?

E program ideális azok számára, akik hazai, vagy nemzetközi értékesítési hálózatokon keresztül kívánnak értékesíteni (disztribútorok, kiskereskedők, ügynökök, brókerek, franchise partnerek és viszonteladók). Hasznos azon vezetőknek, akik felelősek a hálózati stratégia kialakításáért és a disztribútorok kiválasztásáért, és egyformán hasznos azok számára, akik újak, vagy tapasztaltak a hálózati menedzsment területén.
 

A megtérülés garanciái

 
  • Néhány program azt mondja meg, „mit kell tenni” – e gyakorlat-orientált program megmutatja, „hogyan kell megtenni”; résztvevőink szerint ez adja az igazi értéket a hálózati partnerekkel való kapcsolat-tartás során
  • Üzleti szimuláció – Irányítsa és menedzselje saját hálózatát, miközben mindenféle döntést hoz, melyeket a disztribútorainak kell meghoznia
  • Segítse partnereit az értékesítési folyamat menedzselésében – ahelyett, hogy helyettük értékesítene

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Árik Ferenc

értékesítési igazgató, ügyvezető, partner - Ad Sidera Kft., TACK Magyarország Kft.

Árik Ferenc

A mai rohanó világunkban a stabil értékrend mellett kitartva embernek maradni az egyik legszebb kihívás. Ebben a folyamatban egy "örökölt" értékrend megfelelõ támasz lehet, hogy folyamatosan fejlesztve önmagunkat a környezetünknek követendõ példát állítsunk. Ha mindezt egyben a munkája kapcsán intenzívebben teheti az ember, akkor igazán szerencsésnek mondhatja magát.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Időgazdálkodás

Nagyon tetszett, sokat tanultam és teljesen alkalmazhatónak tartom mind a munkahelyen, mind a magánéletben.

Giber Attila - SAP Kft.

Projektmenedzsment

Mind elméleti, mind gyakorlati szemszögből megvilágította a projektmenedzsmentet. Életből merített példái izgalmasak voltak.

Hallgató Csaba - Citibank Rt.