Nyitólap > Mire keres megoldást?  > Értékesítés minden szinten > Értékesítési vezetés > Területi értékesítés menedzsment

Területi értékesítés menedzsment

A csapat a siker kulcsa.

Egy területi értékesítési vezető sikere a csapat erőfeszítésein múlik. Ahhoz, hogy értékesítői csapatunk elérje céljait, és kimagasló eredményeket érjen el, képesek kell legyünk minden egyes tagját motiválni és összpontosításra késztetni, mindezt a saját példánkon keresztül.

Tanulja meg, hogyan érheti el, hogy csapata örömmel tekintsen a közös látogatások elé, hogyan képezheti és fejlesztheti őket az ügyféltárgyalások során, s még egy sor gyakorlati technikát, melynek segítségével túlszárnyalhatja egyéni és csapatcéljait. Projektek és esettanulmányok közös elemzése – keltsük életre az elméletet vidám és kihívást jelentő módon.

Kinek ajánljuk?

Új és potenciális értékesítési vezetőknek, valamint tapasztalt értékesítőknek, akik mélyebben kívánnak belelátni a területi vezetésbe.

A siker garanciái

  • Mérje fel csapata minden tagjának aktuális teljesítményét – egy hatásos elemző eszközzel, ami azonnali eredményt ad.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Nyílt tréningek

Egyéni, bárki által igénybe vehető tréningek

Munkatársaink

Árik Ferenc

értékesítési igazgató, ügyvezető, partner - Ad Sidera Kft., TACK Magyarország Kft.

Árik Ferenc

A mai rohanó világunkban a stabil értékrend mellett kitartva embernek maradni az egyik legszebb kihívás. Ebben a folyamatban egy "örökölt" értékrend megfelelõ támasz lehet, hogy folyamatosan fejlesztve önmagunkat a környezetünknek követendõ példát állítsunk. Ha mindezt egyben a munkája kapcsán intenzívebben teheti az ember, akkor igazán szerencsésnek mondhatja magát.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Győztes csapatépítő program

Szeretném megköszönni a profi programot, az előkészítést és azt a tudatos vonalvezetést amin a csapatomat sikerült végig vinni a két napos program során. A gyakorlatok révén több olyan felismerésünk is volt mint csoport, ami aprópénzre váltható a napi munkában. Az egyik kollégám úgy fogalmazott: „csapatépítés és csapatépítés között is van különbség". Tanultunk magunkról, tudtunk fejlődni mint csoport, nem csak jól éreztük magunkat.

Toldi Gábor - HVG HR Center

Csapategyüttműködés

Hasznos az egyén számára az önismeret szempontjából, hasznos a csapat szempontjából, mivel rávilágít, hogy különbözőek vagyunk, de változhatunk.

Kaposvári István - ELMŰ Nyrt.