Nyitólap > Mire keres megoldást?  > Értékesítés minden szinten > Értékesítési vezetés > Területi értékesítés menedzsment 2.

Területi értékesítés menedzsment 2.

Fejlessze tovább készségeit a csúcsteljesítmény fenntartása érdekében.

Az értékesítési vezetőknek a csapatuk által kell bevételt és nyereséget termelniük. Miközben a célokat általában a cégstratégia írja elő, képesek kell legyünk ezt összehangoltan lebontani. Ez az interaktív kurzus továbbfejleszti a készségeinket, képessé tesz arra, hogy előre jelezzük a jövőbeni eladásokat, megtervezzük a folyamatokat, menedzseljük a változásokat, és együttműködjünk a csapatunkkal annak érdekében, hogy sikeresen felelhessünk mega Területi Értékesítési Vezetői szerepkörünknek.

Kinek ajánljuk?

A programot azok számára alakítottuk ki, akik részt vettek a TACK Területi Értékesítési Menedzsment programján – ideális esetben 2-3 hónappal korábban , vagy olyan Területi Értékesítési Vezetőknek, akik úgy érzik, tapasztaltak, de tovább szeretnék fejleszteni készségeiket.

A megtérülés garanciái

  • Személyes fejlődési terv – a program végén egy működő terv lesz a kezében a csapat fejlesztésére.
  • Az üzlet alakítása – stratégiai eszközöket használ, melyekkel felméri a termék/piac pozícióját, és hogyan hat ez ki az ügyfelek megtartására és a nyereségességre.
  • Tervezett üzletfejlesztés – egy üzletfejlesztési tervet készít, melyet a program után azonnal be is vezet.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Árik Ferenc

értékesítési igazgató, ügyvezető, partner - Ad Sidera Kft., TACK Magyarország Kft.

Árik Ferenc

A mai rohanó világunkban a stabil értékrend mellett kitartva embernek maradni az egyik legszebb kihívás. Ebben a folyamatban egy "örökölt" értékrend megfelelõ támasz lehet, hogy folyamatosan fejlesztve önmagunkat a környezetünknek követendõ példát állítsunk. Ha mindezt egyben a munkája kapcsán intenzívebben teheti az ember, akkor igazán szerencsésnek mondhatja magát.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Csapategyüttműködés

Hasznos az egyén számára az önismeret szempontjából, hasznos a csapat szempontjából, mivel rávilágít, hogy különbözőek vagyunk, de változhatunk.

Kaposvári István - ELMŰ Nyrt.

Csapatvezetés

Minden Ad Sidera programon való részvétel után egyre jobb csapat folytatja a munkát hazatérve.

Gyöngyösiné K. Erika - ELMŰ Rt.