Legendás Szolgáltatás

A Bain & Company menedzsment tanácsadó cég szerint a vállalatok képesek 255 százalékkal több profitot termelni, ha a jelenlegi ügyfeleiknél mindössze 5 százalékkal többet sikerül megtartaniuk.

Ha Ön nem foglalkozik az ügyfeleivel, akkor majd más megteszi.

A jelenlegi üzleti környezetben az ügyfeleknek sokkal magasabb elvárásai vannak, mint valaha – elvárják, hogy amit akarnak, azt pontosan akkor kapják meg, amikor ők akarják, ráadásul mindezt a személyes szükségleteikhez igazítva. Ha nem kapják meg az egyik cégtől, amit akarnak, akkor könnyen megszerezhetik egy másiktól. Stratégiai előnyt jelent, ha az Ön vállalatának elhivatott rajongói vannak – nem pedig csak az ügyfelek hűségét sikerül javítani.

Milyen is egy elhivatott rajongó? Ahogy a hasonló című bestsellerében Ken Blanchard írja: „ha valóban birtokolni akarja vásárlóját, ha egy valóban virágzó üzletet akar, akkor nem elég az ügyfél-elégedettség, ennél sokkal több kell, elhivatott rajongókká kell tenni ügyfeleit.” Ha cégének elhivatott rajongói vannak, akkor az azt jelenti, hogy a vállalat elérte azt a fajta szervezeti kiválóságot, amely által ügyfelei életre szóló ügyfelekké válnak. Egy elhivatott rajongó a szószólójává és pártolójává válik a piacon az Ön cége termékének, illetve szolgáltatásának.

A szervezetek egyre inkább ráébrednek arra, hogy az ügyfelek elégedettsége elengedhetetlen a versenyhelyzeti előny megtartásához, azonban megnyerni az ügyfelek hűségét és hosszú távú elköteleződését még nagyobb kihívás. A Ken Blanchard Cégcsoport segít Önnek megvalósítani ezt a szükséges továbblépést a ’Legendás szolgáltatás’ elnevezésű tréningprogramjával.

Legendás szolgáltatás’ elnevezésű programunkat úgy alkottuk meg, hogy annak alkalmazása folyamatosan biztosítja az ideális színvonalú szolgáltatást, amely miatt az ügyfelek is visszatérnek, és mindez megteremti a versenyhelyzeti előnyt is a szervezete számára.

A program az úgynevezett „TöLegendás Szolgáltatásrődőm veled” koncepción alapszik, amely megtanítja a vezetőknek a „legendás színvonalú” szolgáltatásnyújtást.

 

Az eredmények

  • Javuló ügyfél-elégedettség, amely visszatérő üzleti lehetőségeket von maga után
  • Problémamentes ügyfélszolgáltatást eredményező összehangolt üzleti megoldások és gyakorlatok folyamatos biztosítása következetesen, ugyanazon elvek mentén
  • Növekvő ügyfél-elköteleződés
  • Felhatalmazott beosztottak, akik vezetői hozzáállással dolgoznak, és pontosan tudják hogy hol, és hogyan tehetnek valamit jobbá
  • A „Törődőm veled” szolgáltatásmodell segít abban, hogy a vállalat folyamatosan a szervezetfejlesztésre koncentráljon

A „Legendás Szolgáltatás” elnevezésű programunk a szolgáltatóra helyezi hangsúlyt (egynapos program minden munkatársnak), és arra, hogy mit tehetnek az egyes dolgozók a pozíciójukban a jobb szolgáltatás, illetve az ügyfelek lehető legjobb kiszolgálása érdekében. A félnapos menedzser-program a szervezet legjobbjainak, illetve a vezetőknek készült, hogy megtanítsa nekik, hogyan teremtsenek meg egy olyan szervezeti alapstruktúrát és vezetési kultúrát, amely létrehozza a „legendás szolgáltatást” nyújtó szervezetet és szervezeti kultúrát.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Dr. Borbély Gábor

Vezető tanácsadó, partner

Dr. Borbély Gábor

A siker titka az: ha feljutunk a csúcsra, ne feledkezzünk meg azokról, akiknek köszönhetjük azt. Az utat már megtaláltuk. A csúcs még messze van, de családtagjaink, barátaink, munkatársaink és ügyfeleink nélkül lehet, hogy még mindig csak az utat keresnénk. Találkozunk a csúcson!

További kollégák

Résztvevőink mondták

Csapatvezetés

Minden Ad Sidera programon való részvétel után egyre jobb csapat folytatja a munkát hazatérve.

Gyöngyösiné K. Erika - ELMŰ Rt.

Prezentációs technika

A legprofibb, leghasznosabb és egyben legszórakoztatóbb tréning, amin valaha részt vettem.

Korecsni Gábor - Graphisoft Rt