Nyitólap > Mire keres megoldást?  > Csapatépítés > Outdoor csapatépítés, outdoor tréning

Outdoor csapatépítés, outdoor tréning

Outdoor csapatépítés és outdoor tréning mindenkinek: az outdoor csapatépítő program és az outdoor tréning a hagyományostól eltérő képzési modellel, az ún. tapasztalati tanulás eszköztárával dolgozik. Az outdoor csapatépítés és az outdoor tréning célja az akadémikus tudás megszerzése helyett a személyiség, az érettség és ezen keresztül a magatartás fejlesztése az aktív tapasztalatszerzésen keresztül.

Az outdoor csapatépítő program és az outdoor tréning tehát speciális gyakorlatok végrehajtásából és a megszerzett élmények feldolgozásából áll.

Az outdoor csapatépítés és az outdoor tréning résztvevőinek biztonsága elsődleges szempont, így :

  • Csak magas szakmai tudású, megbízható, vizsgázott szakértők, specialisták vezetik az outdoor csapatépítő programot és az outdoor tréningeket.
  • Kifogástalan állapotú, rendszeresen ellenőrzött eszközpark áll rendelkezésre az outdoor csapatépítésen és az outdoor tréningen.
  • Az outdoor csapatépítő program és az outdoor tréning: az a hely, ahol semmi sem kötelező, mert a résztvevő maga dönti el, mit és mennyit vállal.

csapatépítő tréning, outdoor csapatépítés, csapatépítő program, outdoor tréningOutdoor csapatépítés és outdoor tréning feladat-tárunkat folyamatosan bővítjük, az élmények között szerepelhetnek erdei GPS vagy térkép alapú navigációs, kommunikációs feladatok, sziklamászás vagy speciális pályán zajló magasgyakorlatok, kisebb kreatív problémamegoldó vagy hosszabb, akár több napot igénybe vevő, igen összetett csapatépítő program, outdoor tréning feladatok.

A csapatépítő tréning, outdoor tréning során olyan izgalmas kihívások elé állítjuk a csapatokat, amelyek jól modellezik azokat a helyzeteket, amelyekkel munkájuk során szembe kerülnek. Felhasználjuk a célok érdekében mindazokat az eszközöket, amelyeket immár 20 éves outdoor csapatépítési, outdoor tréning tapasztalatunk alatt hasznosnak találtunk: Land Rover terepjárók, GPS, adóvevő, kerékpárok és speciálisan „preparált” térképek teszik izgalmassá a csapatépítő programot. Otthonosan mozgunk Magyarország és a közeli-távoli országok legszebb terepein, szerveztünk már Izlandon is igazán különleges outdoor csapatépítést és outdoor tréninget egy, már sokat megélt felsővezetői teamnek.

Az outdoor csapatépítő tréning során nem használunk előre megírt sémákat - az ügyfél igényeinek és szükségleteinek megfelelően válogatunk a csapatépítő programokból a hosszú évek során szerzett outdoor tréning tapasztalatainkra hagyatkozva.

Outdoor csapatépítés és outdoor tréning programjaink önállóan, az egyes hatásterületekre koncentrálva is megállják helyüket, ugyanakkor szívesen gondolkozunk együtt megbízóinkkal komplex fejlesztési csapatépítő program folyamatok kialakításában, akár outdoor csapatépítés és outdoor tréning akár indoor csapatépítés keretein belül.

Az outdoor tréning, outdoor csapatépítés műfaj változatosan, nagyon sokféle célra és helyzetben használható.

Ajánlott linkek outdoor csapatépítés, csapatépítő program, outdoor tréning témakörben:

Tudjon meg többet!

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Czinege Andor

Ügyvezető - Blanchard International Kft.

Czinege Andor

Ha vonzó jövőképet, stabil értékrendet és kiszámítható vezetést adunk csapatunknak, az emberek átlagon felüli eredményeket érnek el. Fesd fel nekik a játékpályát, adj világos kereteket, és hagyd, hogy nyerjenek.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Prezentációs technika

A legprofibb, leghasznosabb és egyben legszórakoztatóbb tréning, amin valaha részt vettem.

Korecsni Gábor - Graphisoft Rt

Prezentációs technika

Teljes áttekintést ad azzal, hogy hogyan kell egy előadást megtartani és így sokat segít a magabiztosabb fellépésben.

Bitvai Csaba - Knorr-Bremse Kft.