Nyitólap > Mire keres megoldást?  > Outdoor élmény- és kalandprogram > Kalandprogram és élményprogram > Stratégiai játékok, vetélkedők, kalandprogramok

Stratégiai játékok, vetélkedők, kalandprogramok

A hatékony csapatmunka, a kommunikáció és az egymásra figyelés jellemzi a stratégiai vetélkedőket: játékos csapatépítés outdoor keretek között.

Stratégiai játékok, vetélkedőkA legszínesebb eszközpark áll rendelkezésre az itt megtalálható programokhoz. Gyalogosan, kerékpárral és terepjáróval egyaránt kombinálható kihívásokat kínálunk – az egyéni igényeknek megfelelően.  A programok során a résztvevők felkutatják a környéket egy titokzatos kincs után, de dolgozhatnak nagyobb csapatokban – gyalogosan, logikai feladatokkal színesített programelemekkel – egy közös cél érdekében is, mely az egységüket hirdeti.

Igény esetén terepjárós pontkeresést kombinálunk vezetéstechnikai vetélkedővel, ahol a technika veszi át a vezető szerepet… mindenki saját vérmérséklete szerint teljesíti az adrenalin dús pályákat.

A programok során pontozásos rendszerrel sorrend állítható fel a csapatok között!

Ízelítő programjainkból

Team Adventure Trophy

Az izgalmas fél- vagy egynapos program során a csoportot kisebb csapatokra osztjuk, akik forgószínpadszerűen haladnak végig a Team Adventure Trophy állomásain. A feladatok során – többek között - át kell haladnunk egy „mérges liánrendszeren”, megszerezhetjük „Szt. Grál kelyhét” vagy akár a fakorszakbeli Flinstone-család járműveit tesztelhetjük, végül előkerülhetnek gigászi hajítógépeink is… A Team Adventure Trophy próbára teszi a csapat kreatív problémamegoldó képességét, időnyomás alatt gyors döntéshozatalra sarkall és a végrehajtás során mindenki ügyességére, részvételére szükség van.

Javasolt időkeret: 3 óra – 1 nap.

Outdoor staféta 

6-10 fős csapatoknak különböző állomáson elhelyezett feladatot kell végrehajtania. 20-50 perc alatt leküzdendő, fizikai erőnlétet kismértékben, valamint kreativitást, együttműködést és hatékony kommunikációt igénylő gyakorlatokat jelent ez, melyek teljesítéséhez a csapatok döntéshozatali képességére, prioritások felállítására van szükség, a minél jobb eredmény eléréséhez pedig közös stratégiát kell felállítaniuk. 2-2 csapat egy egységet (testvércsapatot) képez, akiknek egymással együtt kell működniük a feladatok megoldása érdekében, az egységek pedig a helyezésekért és a díjakért versenyeznek egymással. Az állomáshelyek mintegy 25 km2-es területén kerülnek kiépítésre. A program extrém időjárási viszonyok között is megrendezhető (esőben, hóban, fagyban, stb.). Létszám: min. 40- max. 150 fő

Javasolt időkeret: 1 nap.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Pintér Antal

Ügyvezető - Ad Sidera Outdoor Kft.

Pintér Antal

Néhány dolog igen fontos, néhány dolog pedig nagyon jelentéktelen. Azért kapjuk az életet, hogy megtanuljuk mi a különbség a kettő között.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Legendás Szolgáltatás

Segített feltárni a vállalaton belüli hiányosságokat. Következetes gyakorlása javít a vállalati és magánéleti sikerek elérésében.

Hajdú Tamás - Kanizsa Trend Kft.

Önmenedzsment

A tréning alapos áttekintés ad a munkatársi magatartásról és fejlettségi szintnek megfelelő vezetői stílusról. Segíti a hatékony és asszertív kommunikáció tudatosítását és elmélyítését.

Pöll Viktória - Kraft Foods Kft.