Nyitólap > Mire keres megoldást?  > Outdoor élmény- és kalandprogram > Kalandprogram és élményprogram > Stratégiai játékok, vetélkedők, kalandprogramok

Stratégiai játékok, vetélkedők, kalandprogramok

A hatékony csapatmunka, a kommunikáció és az egymásra figyelés jellemzi a stratégiai vetélkedőket: játékos csapatépítés outdoor keretek között.

Stratégiai játékok, vetélkedőkA legszínesebb eszközpark áll rendelkezésre az itt megtalálható programokhoz. Gyalogosan, kerékpárral és terepjáróval egyaránt kombinálható kihívásokat kínálunk – az egyéni igényeknek megfelelően.  A programok során a résztvevők felkutatják a környéket egy titokzatos kincs után, de dolgozhatnak nagyobb csapatokban – gyalogosan, logikai feladatokkal színesített programelemekkel – egy közös cél érdekében is, mely az egységüket hirdeti.

Igény esetén terepjárós pontkeresést kombinálunk vezetéstechnikai vetélkedővel, ahol a technika veszi át a vezető szerepet… mindenki saját vérmérséklete szerint teljesíti az adrenalin dús pályákat.

A programok során pontozásos rendszerrel sorrend állítható fel a csapatok között!

Ízelítő programjainkból

Team Adventure Trophy

Az izgalmas fél- vagy egynapos program során a csoportot kisebb csapatokra osztjuk, akik forgószínpadszerűen haladnak végig a Team Adventure Trophy állomásain. A feladatok során – többek között - át kell haladnunk egy „mérges liánrendszeren”, megszerezhetjük „Szt. Grál kelyhét” vagy akár a fakorszakbeli Flinstone-család járműveit tesztelhetjük, végül előkerülhetnek gigászi hajítógépeink is… A Team Adventure Trophy próbára teszi a csapat kreatív problémamegoldó képességét, időnyomás alatt gyors döntéshozatalra sarkall és a végrehajtás során mindenki ügyességére, részvételére szükség van.

Javasolt időkeret: 3 óra – 1 nap.

Outdoor staféta 

6-10 fős csapatoknak különböző állomáson elhelyezett feladatot kell végrehajtania. 20-50 perc alatt leküzdendő, fizikai erőnlétet kismértékben, valamint kreativitást, együttműködést és hatékony kommunikációt igénylő gyakorlatokat jelent ez, melyek teljesítéséhez a csapatok döntéshozatali képességére, prioritások felállítására van szükség, a minél jobb eredmény eléréséhez pedig közös stratégiát kell felállítaniuk. 2-2 csapat egy egységet (testvércsapatot) képez, akiknek egymással együtt kell működniük a feladatok megoldása érdekében, az egységek pedig a helyezésekért és a díjakért versenyeznek egymással. Az állomáshelyek mintegy 25 km2-es területén kerülnek kiépítésre. A program extrém időjárási viszonyok között is megrendezhető (esőben, hóban, fagyban, stb.). Létszám: min. 40- max. 150 fő

Javasolt időkeret: 1 nap.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Nyílt tréningek

Egyéni, bárki által igénybe vehető tréningek

Munkatársaink

Ferencz Márton

Tanácsadó, outdoor tréner

Ferencz Márton

Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Érzelmi intelligencia

Hasznos információkkal látott el, Magyarországon nagyon új ismeretanyagot tartalmazott.

Gyűrű Zoltán - Hödlmayr Kft.

Érzelmi intelligencia

Az érzelmek fontosságának bemutatásával új gondolatokat indított meg és számos fejlesztendő területre világított rá.

Bojtor Ferenc - Hödlmayr Kft.