Via Ferrata

Outdoor tréning lehet ez is, igazi csapatépítő program, via ferrata nemcsak hegymászóknak

Időszak: májustól októberig.
Időtartam: 1-3 napig.
Létszám: legfeljebb 15 fő.
Helszínek: Dolomitok, Garda-tó észak, Brenta (Olaszország), Triglav Nemzeti Park (Szlovénia), Ausztria és Franciaország számos hegyvidéke.

 

A Via Ferrata

 

Csapatépítés, élményprogram A „via ferrata” olasz kifejezés, szó szerint azt jelenti: vasalt út. Azokat a magashegyi túraútvonalakat nevezik így, melyeken a túrázó biztonságát az útvonal mentén a sziklafalra erősített drótkötél garantálja. A drótkötélhez megfelelő felszereléssel hozzákötjük magunkat, így lehetővé válik, hogy az elsőre megközelíthetetlennek tűnő hegycsúcsokat teljes biztonsággal érjük el.

Az első ilyen útvonalakat még a világháborúk előtt készítették, leginkább hadi célokra, mára azonban a via ferrátázás egy népszerű sporttá vált. Ahhoz hogy végigjárjunk egy via ferrata útvonalat nem kell képzett hegy-, vagy sziklamászónak lennünk. Elég ha szeretjük a hegyeket, nincs szélsőséges tériszonyunk, és jó mozgáskoordinációval rendelkezünk.

 

Csapatépítés, élméynprogram Egy ferrata túrán minden résztvevőnek biztosítjuk a technikai felszerelést, rövid kiképzésen megtanítjuk azok használatát, és a túra során képzett túravezetőink végig segítik a résztvevőket.

Ha szereted a kihívásokat, az izgalmakat és a jó kilátást, ferrátázz velünk!

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Munkatársaink

Pintér Antal

Ügyvezető - Ad Sidera Outdoor Kft.

Pintér Antal

Néhány dolog igen fontos, néhány dolog pedig nagyon jelentéktelen. Azért kapjuk az életet, hogy megtanuljuk mi a különbség a kettő között.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Önmenedzsment

A tréning alapos áttekintés ad a munkatársi magatartásról és fejlettségi szintnek megfelelő vezetői stílusról. Segíti a hatékony és asszertív kommunikáció tudatosítását és elmélyítését.

Pöll Viktória - Kraft Foods Kft.

Győztes csapatépítő program

Szeretném megköszönni a profi programot, az előkészítést és azt a tudatos vonalvezetést amin a csapatomat sikerült végig vinni a két napos program során. A gyakorlatok révén több olyan felismerésünk is volt mint csoport, ami aprópénzre váltható a napi munkában. Az egyik kollégám úgy fogalmazott: „csapatépítés és csapatépítés között is van különbség". Tanultunk magunkról, tudtunk fejlődni mint csoport, nem csak jól éreztük magunkat.

Toldi Gábor - HVG HR Center