Via Ferrata

Outdoor tréning lehet ez is, igazi csapatépítő program, via ferrata nemcsak hegymászóknak

Időszak: májustól októberig.
Időtartam: 1-3 napig.
Létszám: legfeljebb 15 fő.
Helszínek: Dolomitok, Garda-tó észak, Brenta (Olaszország), Triglav Nemzeti Park (Szlovénia), Ausztria és Franciaország számos hegyvidéke.

 

A Via Ferrata

 

Csapatépítés, élményprogram A „via ferrata” olasz kifejezés, szó szerint azt jelenti: vasalt út. Azokat a magashegyi túraútvonalakat nevezik így, melyeken a túrázó biztonságát az útvonal mentén a sziklafalra erősített drótkötél garantálja. A drótkötélhez megfelelő felszereléssel hozzákötjük magunkat, így lehetővé válik, hogy az elsőre megközelíthetetlennek tűnő hegycsúcsokat teljes biztonsággal érjük el.

Az első ilyen útvonalakat még a világháborúk előtt készítették, leginkább hadi célokra, mára azonban a via ferrátázás egy népszerű sporttá vált. Ahhoz hogy végigjárjunk egy via ferrata útvonalat nem kell képzett hegy-, vagy sziklamászónak lennünk. Elég ha szeretjük a hegyeket, nincs szélsőséges tériszonyunk, és jó mozgáskoordinációval rendelkezünk.

 

Csapatépítés, élméynprogram Egy ferrata túrán minden résztvevőnek biztosítjuk a technikai felszerelést, rövid kiképzésen megtanítjuk azok használatát, és a túra során képzett túravezetőink végig segítik a résztvevőket.

Ha szereted a kihívásokat, az izgalmakat és a jó kilátást, ferrátázz velünk!

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Nyílt tréningek

Egyéni, bárki által igénybe vehető tréningek

Munkatársaink

Ferencz Márton

Tanácsadó, outdoor tréner

Ferencz Márton

Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Csapatvezetés

Minden Ad Sidera programon való részvétel után egyre jobb csapat folytatja a munkát hazatérve.

Gyöngyösiné K. Erika - ELMŰ Rt.

Győztes csapatépítő program

Szeretném megköszönni a profi programot, az előkészítést és azt a tudatos vonalvezetést amin a csapatomat sikerült végig vinni a két napos program során. A gyakorlatok révén több olyan felismerésünk is volt mint csoport, ami aprópénzre váltható a napi munkában. Az egyik kollégám úgy fogalmazott: „csapatépítés és csapatépítés között is van különbség". Tanultunk magunkról, tudtunk fejlődni mint csoport, nem csak jól éreztük magunkat.

Toldi Gábor - HVG HR Center