A szervezet emberei

II. világháborús titkok, elrejtett kincs, fantasztikus filmekbe illő jelenetek, kaland és izgalom.

A rejtély…

A csapat gyanútlanul gyülekezik az autóparkolóban…
Beszélgetnek, viccelődnek, a rájuk váró élményeket latolgatják… Hirtelen egy titokzatos, riadt tekintetű, ballonkabátos, kalapos férfi halad el mellettük sietős léptekkel… körbepillant, nem követik-e. Egy CD-t csúsztat be észrevétlenül az egyik résztvevő kezébe egy telefonszámmal… Könyörög, hogy ne buktassák le, segítsenek neki. Továbbsiet, szaporázza lépteit… Amint befordul a sarkon, gyanús külsejű, sötét öltönyös alakok tűnnek fel, és a férfi után érdeklődnek… Tudni akarják, merre ment, mondott-e valamit, - netán átadott valamit…??
A csapat tanakodni kezd, mitévők legyenek az átadott CD-vel, majd úrrá lesz rajtuk a kalandvágy, és hívják a megadott számot… A vonal másik végén a feddhetetlen előéletű Nyikolaj Fjedorovics jelentkezik, tört magyarsággal, erős orosz akcentussal beszél, és meglepő dolgokat mond…

Az út…
A telefonbeszélgetés során kiderül, a CD-n található adatállomány bizonyos illegális, félkatonai Szervezet számára komoly értéket jelent, nem véletlenül menekült a férfi, bárki volt is. A CD-t egy laptopba helyezve megjelennek az utasítások, melyeket a csapatnak
követnie kell. A cselekmény innen kezdve felgyorsul..........

Min-max. létszám: 15-50 fő, Helyszín: igény szerint bárhol

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit, és visszahívjuk!

#
Témakör: !
Név: !
E-mail cím:   !
Telefonszám:   !
Az információkérés tárgya / egyéb megjegyzés
  !
Biztonsági kód:
!
Új kód kérése

Nyílt tréningek

Egyéni, bárki által igénybe vehető tréningek

Munkatársaink

Pintér Antal

Ügyvezető - Ad Sidera Outdoor Kft.

Pintér Antal

Néhány dolog igen fontos, néhány dolog pedig nagyon jelentéktelen. Azért kapjuk az életet, hogy megtanuljuk mi a különbség a kettő között.

További kollégák

Résztvevőink mondták

Legendás Szolgáltatás

Segített feltárni a vállalaton belüli hiányosságokat. Következetes gyakorlása javít a vállalati és magánéleti sikerek elérésében.

Hajdú Tamás - Kanizsa Trend Kft.

Projektmenedzsment

Mind elméleti, mind gyakorlati szemszögből megvilágította a projektmenedzsmentet. Életből merített példái izgalmasak voltak.

Hallgató Csaba - Citibank Rt.